SHERBIMET

[vc_row type=”grid” background_color=”#0c0c0c” padding_top=”87″ padding_bottom=”80″][vc_column][vc_column_text]

SHERBIMET TONA

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” up=”7″ down=”38″][vc_column_text]

Sipas Ligjit për Shërbimet Private të Sigurisë Nr. 04/L-004 GFS ofron këto shërbime

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”38″ down=”19″][qode_circles columns=”five_columns”][qode_circle type=”image_type” link_target=”_self” title=”Shërbimi themelor i sigurimit ” text=”ruajtjen statike dhe të lëvizshme që patrullojnë për mbrojtje fizike të pronës ose të hapësirës së siguruar. ” background_color=”#ed9523″ background_transparency=”.9″ border_width=”1″ link=”#” image=”14929″][qode_circle type=”image_type” title=”Shërbimi i mbrojtjes së afërt ” text=”krijimi dhe ruajtja e hapësirës së sigurt përmes përcjelljes dhe mbrojtjes së personit që sigurohet. ” background_color=”#ed9523″ background_transparency=”.9″ image=”14934″][qode_circle type=”image_type” title=”Shërbimet e sigurimit të tubimeve publike ” text=”aktin e kontrollimit të hyrjes dhe daljes nga ngjarja në pajtim me Ligjin për tubimet publike, dhe vetëm atëherë kur tubimi është paqësor dhe i organizuar.” background_color=”#ed9523″ image=”14936″][qode_circle type=”image_type” title=”Shërbimet e transportit të parave të gatshme (Shërbimet e TPG) ” text=”shërbimet që ofrohen nga kompania private e sigurimit, në fushën e përcjelljes së armatosur të parave të gatshme dhe të gjërave të tjera me vlerë gjatë transportimit.” background_color=”#ed9523″ image=”14935″][qode_circle type=”image_type” title=”Shërbimet e vëzhgimit elektronik të pronës ” text=”ofrimi i vëzhgimit elektronik të hapësirës dhe pronës së siguruar nga kompania private e sigurimit në pajtim me këtë ligj.” background_color=”#ed9523″ image=”14930″][/qode_circles][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]
General https://assignment-helpers.com wellness and health activities for low income buy research paper online students have also been successful at keeping students in school.