RRETH NESH

[vc_row type=”grid” background_color=”#0c0c0c” padding_top=”87″ padding_bottom=”80″][vc_column][vc_separator type=”small” up=”7″ down=”38″][vc_column_text]

GROUP FOR SECURITY sh.p.k është e themeluar në vitin 2013 nga profesionist që kanë experiencë të gjatë në industrin private të sigurimit, si dhe e Licencuar sipas Ligjit për Shërbimet Private të Sigurisë Nr. 04/L-004 për të gjitha veprimtaritë e sajë.

Pas marrveshjes Zyrtare në mes të GFS – së dhe klientit për shërbime të sigurisë, Ekipi ynë Profesional do të bëj Inspektimin gjeneral të objekteve tuaja, si dhe në bashkëpunim me personat përgjegjës të klientit, do ti gjejë dhe do ti eliminoj të gjitha defektet eventuale në sistemin e sigurisë. Duke u bazuar në gjendjen gjenerale të sigurisë në objektet e klientit Ekipi ynë profesional do të krijoj Procedurat Standarde të Operimit (PSO), ku më pastaj duke u bazuar në PSO do të hartohet Udhëzimi specifik i punës për objektet e klientit.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”38″ down=”19″][/vc_column][/vc_row]
Communication https://assignment-helpers.com between parents and the school or teachers can also help avoid absences that are unknown to the parents.