[vc_row full_height=”yes” equal_height=”yes” row_type=”parallax” text_align=”center”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1518341670944{background-color: #000000 !important;}”][vc_single_image image=”14934″ img_size=”full”][vc_row_inner use_as_box=”use_row_as_box” padding=”0″ padding_top=”0″ padding_bottom=”28″][vc_column_inner][vc_separator type=”transparent” up=”17″ down=”0″][vc_column_text]

Shërbimet Themelore të Sigurisë

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”10″ down=”0″][vc_column_text]ruajtjen statike dhe të lëvizshme që patrullojnë për mbrojtje fizike të pronës ose të hapësirës së siguruar.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”12″ down=”0″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1518341715235{background-color: #000000 !important;}”][vc_single_image image=”14935″ img_size=”full”][vc_row_inner use_as_box=”use_row_as_box” padding=”0″ padding_top=”0″ padding_bottom=”28″][vc_column_inner][vc_separator type=”transparent” up=”17″ down=”0″][vc_column_text]

Mbikëqyrjen Elektronike të Pronës

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”10″ down=”0″][vc_column_text]ofrimi i vëzhgimit elektronik të hapësirës dhe pronës së siguruar nga kompania private e sigurimit në pajtim me këtë ligj.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”12″ down=”0″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1518341726041{background-color: #000000 !important;}”][vc_single_image image=”14936″ img_size=”full”][vc_row_inner use_as_box=”use_row_as_box” padding=”0″ padding_top=”0″ padding_bottom=”28″][vc_column_inner][vc_separator type=”transparent” up=”17″ down=”0″][vc_column_text]

Sherbimet e Mbrojtjes së Afërt

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”10″ down=”0″][vc_column_text]krijimi dhe ruajtja e hapësirës së sigurt përmes përcjelljes dhe mbrojtjes së personit që sigurohet.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”12″ down=”0″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row background_color=”#000000″][vc_column][vc_separator type=”transparent” up=”60″ down=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”grid” anchor=”testimonials” padding_top=”62″ padding_bottom=”65″][vc_column][vc_column_text]

GROUP FOR SECURITY

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” up=”7″ down=”38″][vc_row_inner equal_height=”yes” use_as_box=”use_row_as_box” text_align=”center”][vc_column_inner width=”3/6″][vc_single_image image=”14895″ img_size=”large” alignment=”center” qode_css_animation=”element_from_right” transition_delay=”0.3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/6″]

1. Shërbimi themelor i sigurimit

2. Shërbimi i mbrojtjes së afërt

3. Shërbimet e sigurimit të tubimeve publike

4. Shërbimet e transportit të parave të gatshme (Shërbimet e TPG)

5. Shërbimet e vëzhgimit elektronik të pronës

[/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator type=”transparent” up=”60″ down=”7″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”grid” background_color=”#000000″ padding_top=”87″ padding_bottom=”88″][vc_column][vc_column_text]

 SHENIME

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” up=”7″ down=”34″][vc_column_text]

E licencuar nga Ministria e Puneve te Brendshme nga  Ligji për Shërbimet Private të Sigurisë nr.04/L004 dhe nenit 38 paragrafi 6 të Rregullores së Punës së Qeverisë së Republikës së Kosovës me nr. 09/2011.

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” up=”7″ down=”34″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”grid” background_color=”#ffffff” padding_top=”46″ padding_bottom=”49″][vc_column]

  • montingmonting
  • modusmodus
  • gjakovegjakove
  • golden imperialgolden imperial
  • usaidusaid
  • siriussirius
  • sirius hotelsirius hotel
[/vc_column][/vc_row]
The first step is for parents to learn why missing 10 percent or more of the editing services school year is so detrimental to a child`s academic success in both the long and short term.